Аферата в хотел Уестминстер

В очите на Управителя на хотела, Джак Бейкър е пияният брат на Джордж и се казва Фред, за пред Рони той е Том – смахнатият брат на Мистър Уили. От своя страна ергенът Джордж първоначално е д-р Ливингстън, но после става Мистър Пиджън – мъж на Айви, която е братовчедка на жената на Рони – Джейн. А пък камериерката от Италия, която не говори английски, но пък е много жизнерадостна, така и не успя да смени чаршафите, за сметка на което я ползваха за булка на Мистър Пиджън. Нещата стават съвсем сложни, когато на сцената излиза и сестра Фостър….

Всичките лъжи са, за да не хванат Министър Ричард Уили, който трябва да е в Камарата на представителите заедно с Премиера Тачър (или иначе казано Маги), в афера с Джейн Уърдингтън – секретарка на  Нийл Кинък от опозицията.

Не се притеснявайте ако не хванахте логиката. Самите актьори,  едвам се ориентират кой кого за кого на кой е.  Важното е, че всеки от тях знае точно кога да излезе на сцената и за кого пред кого да се представи, освен ако някой не избърза да го представи преди сам да се е представил.

Като прибавиш към всичко това,изтънчения британски хумор на Рей Куни и брилянтната режисура на Валентин Балабанов, смехът просто излиза от дъното на дробовете дори на най-критичния театрален зрител.

Редом с опитните Ивайло Калоянчев и Славчо Пеев, на сцената се вихри познатият от малкия екран Ивайло Захариев , както и Георги Бояджиев, Виктория Янева, Николай Иванов, Снежана Малковска, Петко Каменов, Василка Сумева и Анастасия Левордашка.

Леко, динамично, с вкус и много много много смешно!

 

 

Category
АРХИВ