„СЪНИЩА”

Музикален моноспектакъл на Нора Караиванова

Автор: Иво Сиромахов

Режисьор: Златомир Молдовански

Музикална среда: Валерия Крачунова

Художник-сценограф: Ивелина Минева

 

Нора Караиванова в романтична комедия от Иво Сиромахов

 

Изумителният глас на Нора Караиванова зазвучава на театралната сцена в моноспектакъл, написан специално за нея от Иво Сиромахов.

Звездата от втория „Мюзик Айдъл“ влиза в ролята на касиерка в хипермаркет, която се опитва да избяга в света на фантазиите си.

Пиесата „Сънища“ разказва за разминаването между сивотата на ежедневието и блясъка на мечтите. За онези красиви моменти нощем, когато можем да избягаме от действителността, да бъдем други и да изживеем вълшебства.

„Човек е най-истински тогава, когато сънува“, казва авторът на текста Иво Сиромахов. „Това е една романтична комедия за малкия човек, наивен по чаплиновски, красив в мечтите си и леко тъжен в невъзможността да ги постигне. Избрахме за ролята Нора, защото тя притежава мощен талант, който не се ограничава само в пеенето. Тя е артист в истинския смисъл на думата“.

В спектакъла звучат евъргрийни на Арита Франклин, Уитни Хюстън и Ела Фицджералд, както и специално написана за спектакъла авторска песен на Валерия Крачунова и Нора Караиванова.

Режисьор на „Сънища“ е Златомир Молдовански, познат на театралната публика от спектакли като „Игра за двама“, „Българската литература накратко“ и „Момчетата и градът“.

Сценографията и костюмите са на Ивелина Минева, а музикалната среда е на Валерия Крачунова.

Премиерните представления са на 1 и 23 юни от 19.30 часа в „Théatro отсам канала“.

 

–––-

Билети на:
Касата на Théatro отсам канала – гр. София,  ул. Върбица 12

-касите на EVENTIM и онлайн

Date
Category
АКТУАЛНО