Шегите на еволюцията

След “В защита на пещерния човек” и “Шегите, които Бог си прави”, “Преди и сега”, “Шегите на еволюцията” е четвъртия от поредицата спектакли и третия авторски спектакъл на Димитър Бакалов.
Вашият симпатичен домакин и вече приятел – Митко, този път ще ви накара да погледнете живота от научната му страна през теорията на Чарлз Дарвин. Ще бъдете изумени колко много от съвремените устройства си правят шеги с нас. Мобилни телефони, компютри, автомобили, електроуреди – за срещите ни и забавните ни противоречия с тях – знаете, че можете да се доверите на Димитър Бакалов да ви накара да се заливате от смях.
Как работи рекламата и ПР-а, какво искат рекламистите да повярваме, кой ни поднася най-много лъжи и защо му вярваме. Ще имате въображаеми срещи с Ботичели, Микеланджело и Леонардо и ще водите диалог с тях от позицията на съвременици.
И накрая, а може и по средата на спектакъла, ако пожелаете, може да си направите и селфи на сцената. Как – ще разберете, когато дойдете на “Шегите на еволюцията”.
Случките, за които Митко ви разказва са близки на всеки, но погледнати от абсурдната страна, и именно затова толкова завладяващо весели, но и по свой начин мъдри, проникновени и понякога малко тъжни.
И както и в предишните спектакли, това е страхотна предпоставка за еднo извънредно забавнo, но и трогващo представление.

Category
АРХИВ