„Принципът на несигурността”

Американката Джени и лондончанинът Алекс – двама крайно различни по характер, темперамент, възпитание, привички, възраст и манталитет съвременници, се запознават в идиотска ситуация. От сблъсъка им изригва фойерверк от искри: на привличане и отблъскване, на страст и съмнение, на състрадание и ярост, на омраза и любов. Накратко казано, внезапно пламва ненадейна, неподозирана, дългоочаквана, омайна любов. Но какво е любовта? – се питат те. Ха сега де!?!
А нима има човек, който не си е задавал този въпрос? Едва ли. И всеки от нас си има своето мнение. Лично на мен най-много ми допадат думите на един мъдър писател: „Вярвам в теб напълно. Ти си най-скъпият ми човек. Моята причина да живея.”

Приятно гледане,
Николай Волев

***

Режисьорът Николай Волев е създател на едни от най-любимите и гледани наши филми, оставили дълбока следа в културната ни памет: „ДВОЙНИКЪТ“, „ГОСПОДИН ЗА ЕДИН ДЕН“, „ДА ОБИЧАШ НА ИНАТ“, „МАРГАРИТ И МАРГАРИТА“, „КОЗИЯТ РОГ“ (1994), „ИЗВЪН ПЪТЯ“, както и документалния „ДОМ № 8“. Искрено се надяваме, че с тази своя най-нова творба, той ще ни впечатли също толкова вълнуващо и трайно.

–––––-

Билети на:
Касата на Théatro отсам канала – гр. София,  ул. Върбица 12

В мрежата на EVENTIM и EPAYGO

Date
Category
АКТУАЛНО